۲۵ مرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۴۴

واژگونی موتورسیکلت در خلیل‌آباد یک کشته بر جا گذاشت

واژگونی موتورسیکلت در خلیل‌آباد یک کشته بر جا گذاشت

مشهد- فرمانده انتظامی خلیل‌آباد از جان‌باختن نوجوان ۱۶ ساله در پی واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمدتقی قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام یک مورد حادثه رانندگی در پارک جنگلی شهرستان خلیل‌آباد از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، بلافاصله مأموران انتظامی و پلیس راهور برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

فرمانده انتظامی خلیل‌آباد افزود: مأموران پس از حضور در محل و انجام بررسی‌های اولیه، مشاهده کردند یک دستگاه موتورسیکلت در محدوده پارک جنگلی واژگون شده است.

وی ادامه داد: متأسفانه در این حادثه، راکب موتورسیکلت که نوجوانی ۱۶ ساله بود، به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد و جسد برای انجام مراحل قانونی به سردخانه منتقل شد.

قربانی با اشاره به اینکه علت دقیق وقوع این حادثه مشخص نشده است، خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس راهور در حال بررسی صحنه و ابعاد مختلف حادثه هستند و علت نهایی پس از تکمیل بررسی‌های کارشناسی اعلام خواهد شد.

کد مطلب 6918509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha